Rreth ChocoAlb

Gjithçka nisi me idenë për të përfaqësuar Shqipërinë me një kuti çokollate. Përcaktuam 10 qytetet më turistike të Shqipërisë dhe produktin e tyre unik, si fiku, portokalli, speci, boronica, trëndafili, kumbulla, ulliri dhe me secilën prej tyre prodhuam një çokollatë apo truffle unike.


Misioni ynë

 Misioni ynë është të prodhojmë çokollatën artizanale më të mirë në vend duke përdorur teknologjinë më të fundit në çokollatë, 

me përbërës të freskët autentik nga territore të ndryshme të Shqipërisë.


Çfarë e bën ChocoAlb-in të veçantë?

    • Çokollatat tona joshin këdo me shijen dhe vlerat e produkteve unike të krahinave të Shqipërisë.
    • Ne fuqizojmë artizanët vendas, duke mundësuar zhvillim të qëndrueshëm ekonomik në komunitetet tona.
    • Falë përkushtimit tonë për përsosmëri, çdo çokollatë është punuar me mjeshtëri dhe metoda artizanale tradicionale duke perdorur cilësinë më të mirë të çokollatës.
    • Çokolatierët tanë përdorin vetëm përbërës të Tregtisë së Drejtë, duke respektuar standardet etike dhe duke garantuar përsosmëri në çdo produkt.

Shef Ilir Hysaj


Shefi ynë vjen nga një eksperiencë e gjerë si pastiçIer në pastiçeritë më të njohura në Tiranë. Por bërja e çokollatës është pasioni i tij. Ai ka sjellë për herë të parë në Shqipëri, çokollata artizanale që kanë jetëgjatësi 7 muaj e më shumë. Shefi Ilir Hysaj ka sy për detaje, kërkon recetën e saktë por edhe prezantimin e bukur të punës së tij!